Disclaimer over Affiliate Revenue

Affiliate Links zijn een geweldige manier voor ons om terug te geven aan de houten krat gemeenschap. Deze links zijn affiliate links. We zijn slechts een pagina met veel producten, maar ons belangrijkste doel is om u te helpen het product dat u zoekt in de categorie te vinden en de prijs is zeer goed. Al onze producten en diensten zijn beschikbaar voor affiliate. Om ons te helpen groeien de houten krat gemeenschap bieden we nu een kortingscode aan onze lezers. Voeg deze code toe aan uw winkelwagentje en wij geven u 10% korting op uw bestelling van $ 20 of meer. Bedankt en happy shopping!

We waarderen uw interesse en heten u van harte welkom op onze blog! Onze missie is om de beste informatie over houten kratten in onze markt te verstrekken. Alle informatie op deze pagina is 100% geverifieerd en is gebaseerd op ons onderzoek. Zoals u zien aan onze producten vindt u de beste houten krat in elke prijsklasse.

U moet altijd onthouden dat u iets koopt voor uw meubels en voor uw kinderen. Dus je moet altijd vertrouwen op de fabrikant. U ook vragen om een terugbetaling als de items zijn beschadigd, maar we raden u aan om uw geld te houden en niet uw tijd en geld te verliezen door te wachten een paar weken of zelfs een maand.

We hopen dat u blij zult zijn met het gebruik van deze website, maar als u vragen heeft, u ons gerust stellen. Wij zullen proberen al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Als je denkt dat we je vraag niet beantwoorden, kun je gerust contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of op Facebook. Als u van mening bent dat u een beschadigd artikel hebt ontvangen, hebben we een garantie gratis en kunnen we u uw geld terugbetaalen, of vervangen door een vergelijkbaar artikel. Wij bieden een "In Store Refund" service bij aankoop van uw koopwaar.