Hoe te testen

Dus we zullen hier de hele dag, het beantwoorden van uw vragen, als je bladeren en bekijk de grote verscheidenheid aan houten kratten op onze website. We hebben een grote inventaris van verschillende houten kratten, en een grote selectie van verschillende maten en vormen. We zullen uw vragen over houten kratten in het algemeen beantwoorden, evenals op onze kratselectie die bestaat uit: · houtversterkte kunststofkratten, · houten kasten, · houten tafels, · houten vloeren, · houten wallboards, · houten planken, · houten kabinetten, · houten meubels. Als een hout-kopen gids, moet u altijd contact opnemen met uw lokale baksteen en mortel winkel over de prijzen, kleuren, materialen, maten, en of er een garantie. Houd er ook rekening mee dat de kosten van materialen van fabrikant tot fabrikant zullen verschillen, afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de grootte, materialen en het productieproces. Als u niet het budget hebt om te investeren in een krat, raden we u aan om te beginnen met het lezen over het kopen van hout voor kinderen, die ook beschikbaar is op onze website.

Dankzij ons testlaboratorium zijn we in staat om alle producten in de markt te testen, van topfabrikanten als Zeeveld en IKEA tot lokale merken zoals The Dog Box, The Box, The Box, Etc. Het testlab is ook in staat om producten te produceren die we niet in onze winkels hebben, zoals het Nederlandse kratmerk van Knecks, dat we in Nederlandse winkels verkopen. U vindt onze producten bij verschillende Nederlandse winkels en op onze website. Als u geïnteresseerd bent in de producten die we hebben getest en ons testproces, u terecht op onze productpagina's. Als u meer wilt weten over onze producten, dan u hier meer lezen Wij hebben ook een eigen online shop, met een eigen e-store en onze e-shop in Nederland. Neem contact met ons op via ons contactformulier voor een offerte en een gepersonaliseerde offerte die u kan helpen om onze producten beter te kopen.

We verzenden over de hele wereld.

We hebben een aantal artikelen over het onderwerp om hier te delen, maar ik heb besloten om een blog te schrijven over wat ik vond en delen mijn bevindingen hier.

Onze krat reviews zijn gekenmerkt op BoingBoing en Wired Magazine en op vele andere blog sites rond het web. We zijn te zien geweest in de "Pitchers Report: The Official Pitcher of the Year 2012" en een paar andere media ook. Onze kratten waren niet beschikbaar in Europa, maar ik had ze liever in Noord-Amerika gehad zoals we in de Verenigde Staten wonen. We hebben een paar mensen mij gevraagd waarom onze kratten zijn gemaakt in de VS in plaats van in Europa. Ik heb altijd volgehouden dat amerikaanse kratten op de eerste plaats zijn gemaakt en dat de Europese kratten op de tweede plaats zijn gezet.

We verbeteren voortdurend de kwaliteit en betrouwbaarheid van de houten kratten. De kwaliteit is de belangrijkste, niet kwantiteit, om zo te zeggen. Wij bieden een volledig assortiment van houten krat modellen, van de traditionele en goedkope houten kratten aan de meer geavanceerde en beter presterende.

De houten kratten die wij aanbieden zijn vervaardigd volgens een specifieke specificatie. Ze zijn allemaal gemaakt met dezelfde, internationaal aanvaarde specificaties. Het enige verschil tussen de kratten zijn de grootte, het aantal planken, en het aantal haken. De kwaliteit van de kratten die wij aanbieden is de belangrijkste factor in hun kosten. Als u houten kratten voor uw bedrijf of school moet kopen, dan zult u een groot assortiment beschikbaar vinden. Als uw behoeften zijn anders, en je bent meer een DIY type persoon, dan moet je overwegen houten kratten als een alternatief voor plastic containers. We hebben een scala aan houten kratten met verschillende maten, vormen en ontwerpen. We hebben ook een aantal die zijn gemaakt van hout.

Te vaak raken mensen in de war over het verschil tussen wetenschap en marketing. Ze denken vaak dat de wetenschap moet worden gehouden uit het marketingproces of gewoon worden overgelaten op de plank aan de achterkant van de winkel. Wij geloven in de kracht van de wetenschap. Als gevolg hiervan testen we onze producten altijd met een wetenschappelijke aanpak, zodat u erop vertrouwen dat we onze tijd nemen met testen en niet overhaasten. Het betekent ook dat we voorzichtiger zijn met onze labels en meer tijd hebben om een grondige test te doen. Wetenschap gaat over testen op wetenschappelijke resultaten en de resultaten van een wetenschappelijke test zijn altijd betrouwbaar en reproduceerbaar. Het is precies het tegenovergestelde van wat mensen denken over marketing. De manier waarop mensen gebruik maken van het woord marketing is eigenlijk zeer misleidend.

Wat je ziet op onze planken zijn producten die we persoonlijk hebben geprobeerd, getest en beoordeeld en zijn verkrijgbaar in winkels over de hele wereld. We verkopen niet dezelfde producten in alle winkels over de hele wereld; we hebben maar één merk, hetzelfde merk in ons magazijn in Amsterdam.