Hoe werken houten kratten?

Ik zal het uitleggen in een toekomstige blogpost. Vandaag ga ik je laten zien hoe je een 3D-printer gebruiken om een houten krat te maken die je zelf maken.

Wat is een houten krat?

In een notendop, houten kratten zijn kratten die zijn gemaakt van hout. Ze worden gebruikt om voedsel en persoonlijke spullen te houden. Een ervaringsrapport Cijfer Examen Berekenen weergeven.

Maar hoe maak ik mijn eigen houten krat?

Ik koop ze meestal van meubelzaken, omdat het hout over het algemeen goedkoper is dan die in de winkels. Maar ik koop ook wat van online winkels zoals Etsy. Om die reden moet u zeker op zoek naar een meubelzaak die houten kratten draagt.

Ik maak vaak houten kratten voor mijn vrienden en familie, die wonen in appartementen of huizen met zeer kleine ruimtes. Ze moeten soms eten inpakken voor de feestdagen, en we zijn dankbaar voor hun hulp. Dit maakt het waarschijnlijk sterker dan Zwarte Mantel Jas. Dus ik heb geen twijfels over het gebruik van houten kratten. Ik ben geen professionele houtbewerker, maar ik kan een aantal zeer goede houten kratten te maken, als ik wil. Dus als je houten kratten wilt maken, zul je een manier vinden!

En dat is waarom ik in staat was om deze houten kratten tutorial te maken. Een ervaringsrapport Openhaardhout Opslag Buiten weergeven. Het is gebaseerd op het idee van de klassieke houten krat. Het is een rechthoekige houten krat met een gat voor een opening. houten kist is ook een testrun waard. U het gat gebruiken om voedsel of dingen in de krat op te slaan of te vervoeren.

Dus laten we beginnen met de instructies.

Allereerst, open uw houten kratten in uw werkplaats. Als je de houten kratten hebt, heb je al een bankje om ze op te bergen. Leg de kratten op die bank en zorg ervoor dat uw krat stevig vastgemaakt is. Als uw kratten vierkant zijn, zorg ervoor dat de gaten aan weerszijden van uw krat staan. De houten krat is geen "outdoor" krat. Het is niet bedoeld om te worden gebruikt met de buitenkant van uw huis of in de open lucht. Het past niet in een garage of een schuur of een kruipruimte. Ik zet de mijne in de kelder (of gewoon de zijkant van het huis) als de trap in mijn huis zijn niet vlak met de bovenkant van de trap. Ik heb ze op de bank op de veranda of de andere kant van het huis gelegd.