Wat is de beste leeftijd om houten kratten te kopen?

20-30. Dan vraag ik: wat is de beste kwaliteit van houten kratten? Ik stel dezelfde vraag voor dezelfde leeftijd, en de antwoorden die ik krijg zijn anders.

Het meest voor de hand liggende antwoord is natuurlijk: houten kratten, of houten kratten die in Nederland of Duitsland worden geproduceerd, kosten meestal ongeveer 1-2.000 euro. Daar zijn twee redenen voor. Allereerst zijn de meeste kratten die hier in Nederland worden geproduceerd, door andere landen gebruikt. Ik kan bijvoorbeeld alleen houten kratten vinden die in Duitsland worden gemaakt, te koop in Nederland, voor ongeveer 300 euro (over de prijs van een 8-pack van de grote merkflessen wijn die je in je supermarkten koopt, natuurlijk). Dus ook al is een Nederlandse krat veel duurder dan de Duitse of Duitse, het prijsverschil is zo klein, dat het verschil de extra inspanning niet waard lijkt.

Ten tweede gebruik ik hier in Nederland al meer dan 25 jaar houten kratten en de prijzen zijn hetzelfde, niet veel meer of minder. In tegenstelling tot Trouwkaart Teksten Daggasten, dit maakt het veel meer aan te bevelen. En in Nederland is het voor mij voordeliger om een enkele houten krat te kopen (meestal voor de hoeveelheid bier of wijn die ik verkoop) dan om een krat met verschillende maten te kopen, en met verschillende maten van de onderdelen die je wilt krijgen (zoals wijnflessen of wijnrekken). En als je woont in een gebied waar er veel hout in je achtertuin, dan zou je zelfs willen overwegen het kopen van een krat voor dezelfde prijs als de grotere en betere wijnkratten die u verkoopt in Amsterdam. Wat kan ik doen met houten kratten? Maar nogmaals, waarom een krat kopen als er meer van hen? Dus, mijn idee is om een kleine blog over houten kratten te starten, en in het bijzonder om een aantal van mijn eigen ervaringen met hen te bieden. Mijn doel is om te delen met mensen mijn ervaringen met houten kratten, en mijn idee├źn over hoe ze nuttig kunnen zijn voor hen. Ik wil graag schrijven over wat er is gebeurd tijdens mijn houten krat maken ervaring, en wat ik geleerd en geleerd over houten kratten, in het algemeen, als ik werkte aan hen. Op dezelfde manier kan houten kist een proefrun zijn. Dus, ik hoop te kunnen laten zien een heleboel dingen, en om u te helpen begrijpen veel over de verschillende aspecten die gerelateerd zijn aan houten kratten. Als je van mijn blog, en willen veel over hen te leren, voel je vrij om me feedback te geven en / of vertel me wat je denkt over mijn blog of wat ik moet schrijven. En vergeet niet dat als je vragen, suggesties of vragen over mijn blog, gewoon weg te vragen! Als u dat doet, kan ik gecontacteerd worden via mijn e-mailadres op [email protected] Als je een ontwerper bent, of iemand kent die dat wel is, neem dan contact met mij op. Ik zal graag uitleggen hoe houten kratten en houtbewerking kunnen worden gebruikt in uw producten, en welke voordelen ze zouden kunnen hebben voor u, of voor een klein bedrijf dat wil het goed doen.